jubileumskonserten

Jubileumsforestilling med Grøtfest Fredag 15. desember klokka 18.00 er dere invitert til å se elevenes forestilling «Maria Montessori i 10 år». Her blir det sang, dans og skuespill.

Et lag rundt Eleven

På foreldremøtet i høst fortalte vi litt om at skolen vår har blitt trukket ut til å delta i prosjektet «Et lag rundt Eleven» sammen med sju andre skoler i Østre Toten kommune. Dette prosjektet er rettet mot 5.-7.trinns elever på vår skole.

Velkommen til innskrivingsmøte

Toten Montessoriskole er 10 år!

Lunsj i det fri

Våren er her og vi hadde vår første lunsj ute! Tov og hans gode medhjelpere hadde laget ostesmørbrød:))

Presentasjon av prosjekter

1.-4.klasse har jobbet med verden, og alle har vært med på arbeid med et land. Når alle var ferdige hadde vi presentasjon av arbeidet for hverandre. Det ble en flott og fargerik reise rundt i verden. Vi var også så heldige at Jesus, far i klassen som er fra Cuba kom og fortalte litt om hvordan det var å vokse opp der.

Et montessoriklasserom

I klasserommet til den yngste gruppa er det 22 barn fra 1.-4.kl. Vi har tre fine rom hvor vi har samlet materiell og arbeid i ulike fagområder. Vi har nok bord og stoler til alle, men det er likevel ikke alltid stolene er opptatt, vi sitter nemlig mye på gulvet med arbeidet vårt.

Lamming

Her er noen bilder fra en kjempefin dag. Vi har vært på tur til Ann som er assistent hos oss, hun har sauer og i april var det lamming. Hjemme hos Ann var det mange fine små lamunger å hilse på. Dette er en fin dag for elevene å oppleve hvordan nytt liv kommer til, og hvor sårbare disse små skapningene er. Vi fikk sitte inne i bingen med kopplammene, men vi måtte ære rolige og ikke stresse dem opp.

GOD PÅSKE

Det nærmer seg påske og på skolen merkes det. Torsdag denne uka hadde ungene sammen med de voksne dekket opp til en flott påskelunsj.